Leapsa: Cum ma pregatesc fizic pentru vara


Leapsa primita de la evergreen

Fiind o leapsa despre modul in care ma pregatesc pentru vara, mi-a fost oarecum greu sa gasesc o abordare. Pentru ca nu am tinut vreodata o cura de slabire. Pentru ca zic de juma de an ca merg la sala si tot nu ajung. Pentru ca – sa fiu sincera – I love junk food si pizza si cartofi prajiti. Asa ca am gasit o formula de interpretare a lepsei in cheie pop-cult.

Spune-mi 7 moduri în care te pregăteşti pentru vară, adicătelea pentru plajă şi pantaloni scurţi şi rochiţe decoltate:

1. Ma uit in fiecare zi la cateva episoade din South Park. Rasul in hohote face minuni pentru silueta mea intotdeauna . Alte delicii comice saptamanale: „Chuck”, „Glee”, „How I Met Your Mother”. Mai jos, un clip din Glee, un serial muzical cu o gasca de adolescenti cinici, dar talentati. Cativa actori sunt vedete pe Broadway, toti au voci bune. Si serialul a luat in ianuarie Globul de Aur pentru cel mai bun muzical/comedie.

2. Plimbari nesfarsite prin librarii, care intaresc muschii picioarelor.

3. Ridicari de carti (repetate de cate 20 de ori), pentru bicepsi.

4. Portia saptamanala de tortura cu „Lost”, benefica in nenumarate feluri. Incordarea tuturor muschilor din corp atunci cand e o scena plina de suspans. Hohote de plans atunci cand omoara vreun personaj indragit, alaturi de care ai suferit peste cinci ani.

Dar asta nici nu se compara cu work-out-ul mental, care la Lost atinge valori nemaintalnite.

5. Drumul in Pipera, pana la serviciu, e ca o cursa cu obstacole – muncitori, utilaje, gropi. Dureaza 10 minute dar sunt sigura ca are efectul unei jumatati de ora la sala.

6. Ma astept la o doza mare de exercitii fizice la concertele care au loc in curand (AC/DC, Bob Dylan, Sonisphere, Aerosmith)

Gata! Cam asta ar fi!, daca-mi mai vin idei, adaug. Dar, sincer, mai mult de atat nu prea fac ca sa intru in hainele de vara. Oricum sunt in forma mai buna decat anul trecut (am citit mai mult, am vazut mai multe seriale si filme).
Mai departe, la cine-o vrea!

(Am mai primit o leapsa de la Veo si una de la Izabela. Nu le-am uitat si raspunsurile vor aparea in curand! Promit!)

2 thoughts on “Leapsa: Cum ma pregatesc fizic pentru vara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s