Seriale noi: Cronică “Rob”. Cineva să-l interzică pe Rob Schneider


Când am auzit că Rob Schneider şi-a primit propriul sitcom, întâi m-am gândit că oamenii din industria televiziunii sunt cu adevărat nebuni. Şi apoi m-am bucurat că voi avea ocazia să eviscerez sitcomul. Din păcate, nicio şansă. E prea plictisitor. E generic. E ne-Rob-schneidery. Nicio glumă cu funcţii corporale, nicio strâmbătură, nimic. Doar un sitcom plat.

Povestea e aşa de banală: Rob se căsătoreşte cu o tânără frumuseţe mexicană la doar şase luni după ce a cunoscut-o. Asta deşi Rob nu prea suportă ca cineva să locuiască cu el şi, când proaspăta soţie încearcă să-şi pună bagajul în debara, el îi spune că abia a organizat. Deci, să recapitulăm: hot wife, mai înaltă decât el şi el nu-i dă voie să intre în viaţa lui, la puţin timp după quickie wedding în Las Vegas.

Ea: doar dezvălui puţină expoziţiune, deşi el o cunoaşte...

Acum e acum: ea are o familie numeroasă, mexicană, care nu ştie de nuntă şi care are tendinţa să fie sufocantă. Urmează o vizită la o petrecere from hell, în care Rob se dedă la numeroase replici cu stereotipuri mexicane şi comite şi alte catastrofe. Niciuna nu e amuzantă.

Părinţii ei îl urăsc de la început, şi asta înainte să ştie de căsătorie. Pe scurt, toţi se poartă foarte urât cu el. Dar nu primeşte niciun strop de milă din direcţia mea.

E doar o neînţelegere...

Rob: I feel like I am at a Julio Iglesias concert… 

Concluzia misogină şi xenofobă e că femeile mexicane, odată căsătorite, vor prelua controlul asupra vieţii unui sărman Rob Schneider, alături de familiile lor. Cool!

Păcat totuşi de Cheech Marin, omniprezent în filmele lui Robert Rodriguez (Machete!) şi tatăl lui Hurley din Lost. E cu adevărat risipit în acest sitcom.

Verdict: Cineva să-l interzică pe Rob Schneider. Îl urăsc cu sinceritate!

PS: n-am reuşit să găsesc trailer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s