Lucruri de făcut în Londra când eşti geek


Azi e o zi importantă pentru mine. Da, se petrec Oscarurile, dar mai e ceva: plec la Londra, la o conferinţă de presă cu Game of Thrones, unde o sa văd primul episod din sezonul 2, în avanpremieră, şi o să fac vreo câteva interviuri cu actorii! (Vă ţin la curent cu asta). Cea care ma entuziasmează cel mai tare e Emilia Clarke aka Mama Dragonilor, aka Khaleesi, aka Daenarys Targaryen Stormborn.

Dar, pentru că sunt un geek adevărat, mai am şi alte obiective (deşi nu singurele). Şi, natural, ele sunt legate de seriale!

Big Ben. Distrus aici, în Doctor Who (alături de multe alte lucruri din Londra care au fost măcar lovite precum Buckingham Palace – lovit de o replică a Titanicului din spaţiu, reşedinţa premierului de la 10 Downing Street şi altele).

O altă imagine, un Big Ben în timpul blitzkriegului. Lovely.

London Eye. Folosit în primul episod al seriei resuscitate, a fost transformat într-un transmiţător de către o rasă de extratereştri de plastic (don’t ask) care voiau să ne invadeze.

Pentru a încheia cu Doctor Who, unul din ţelurile mele e să-mi cumpăr un mini-Tardis, care înseamnă Time and Relative Dimension in Space, şi de asemenea e o cutie de poliţie albastră şi foarte frumuşică.

221 B Baker Street. Continuând cu Sherlock, geniala reinvenţie a unui personaj clasic de către Steven Moffat (pe care vor s-o copieze acum şi americanii, cu Jonny Lee Miller, la New York, bleah) am de gând să ajung şi la muzeul Sherlock Holmes, de la exact aceeaşi adresă.

Tower of London. Prezentat în finalul de sezon 2 Sherlock, unde e atacat de maleficul, Moriarty care îşi pune bijuteriile coroanei pe cap, the Tower va fi probabil foarte fain de văzut.

Cam atât, pentru că plec în curând spre aeroport. Sunt foarte agitată (în sensul bun). O sa pun update-uri pe Twitter şi pe Facebook!

2 thoughts on “Lucruri de făcut în Londra când eşti geek

    • trifoi says:

      🙂 pai multe sunt valabile si pentru non-geekshi (oricum, sunt probabil singura care vrea sa vada Big Ben-ul pentru ca a fost distrus in Doctor Who). si o sa revin cu un text despre cum fu acolo in curand. (scuze ca abia acum ti-am activat comentariul, abia l-am gasit in spam 😦 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s